MOPAN Suceava

CSM Bucovina Rădăuți a remizat în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal, scor 0-0, în disputa cu campioana județului Bistrița-Năsăud, ACS Dumitra.

Deși și-a dorit foarte mult să dea gol în acest prim meci, antrenorul rădăuțenilor, Daniel Bălan, este mulțumit de rezultat.

”A fost o dispută extreme de echilibrată și până la urmă este bine că nu am primit gol. Va trebui să fim foarte atenți în defensivă în retur și ne bazăm pe sprijinul publicului la acest meci cu caracter decisiv. Jucăm acasă la noi și putem rezolva problema promovării la noi acasă” a declarat antrenorului echipei CSM Bucovina Rădăuți, Daniel Bălan.

ACS Dumitra – CSM Bucovina Rădăuți 0-0

ACS Dumitra: Uilean – Sergiu Mândrean, Cristi Pop, Chibulcutean, Cornel Pop – Sergiu Costin, Martîu, Cilean, Rebrișorean – Cosnean, C. Bucur.

CSM Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Vitu, Vișinar, Antonesei – Bandi, Zaremba, Julei, Ihnatiuc – Stoian, Ionesi.

Stadion: Comunal (Dumitra – Bistriţa Năsăud);

Arbitru: Cristian Codrea (Baia Mare – Maramureş);

Asistenţi: Cristian Nicolae Lucaci şi Radu Despa (ambii din Baia Mare – Maramureş);

Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca – Cluj) şi Ioan Orosfoian (Târgu Mureş – Mureş).

În ultimele 14 sezoane, campioana județului Suceava a reuțit în 11 rânduri să câștige barajul de accedere în Liga a III-a. Astfel, în perioada 2003-2013, echipele Șoimii Suceava, CSM Dorna, Viitorul Liteni, Juventus Fălticeni, Rarăul Câmpulung, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Mălini, Sporting Suceava, Bucovina Frătăuții Noi și Bucovina Pojorâta au obținut rând pe rând promovarea. Șirul a fost întrerupt în urmă cu trei ani de Bradul Putna și continuat de Bucovina Ciocănești si AS Șomuz Fălticeni, care au pierdut la baraj, în fața echipelor Gloria II Bistrița, Inter Dorohoi, respectiv FC Bistrița.

Returul meciului CSM Bucovina Rădăuți – ACS Dumitra va avea loc sâmbătă, 24 iunie, cu începere de la ora 17.30, la Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava