Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Bucovina Rădăuţi debutează azi în sezonul competiţional 2017-2018 al Ligii a III-a de fotbal. După ce a stat în prima etapă, în primul meci oficial de campionat echipa condusă de Daniel Bălan va evolua azi, cu începere de la orele 17.00, pe terenul celor de la Aerostar Bacău.

Chiar dacă vor întalni una dintre pretendentele la promovare în eşalonul secund, rădăuţenii sunt încrezatori că pot scoate un rezultat bun în fieful echipei pregătite de Cristi Popovici, fostul antrenorul al Forestei Suceava din sezonul trecut.

“Toţi ne dau ca victime sigure la Bacău, dar eu cred că echipa noastră are potenţial şi scoate un rezultat bun. Avem siguranţă din punct de vedere financiar, băieţii sunt cu salariile la zi, iar dacă vom avea ambiţie putem face o surpriză. Avantajul gazdelor este că au jucat deja o etapă, în vreme ce doi intram în competiţie dupa o perioadă de vară în care am reuşit să disputăm puţine meciuri de verificare”, a declarat Daniel Bălan, care, la aproape 38 de ani, se va reactiva şi ca jucător.

“Am decis să ma bag şi eu la joc, dacă e cazul, să le dau un picior de ajutor băieţilor şi din teren. Avem un lot destul de subţire, după plecările lui Stănescu şi Cerlincă înapoi pe Areni, dar, cel puţin până în pauza de iarnă, mergem înainte cu ce avem”, a adaugat Daniel Bălan. Tehnicianul rădăuşenilor consideră că Oţelul Galati, Aerostar Bacău, şi AFC Hărman (Braşov) sunt formaţiile care se vor bate pentru promovare în Seria I.

Rădăuţenii au legitimaţi în acest moment doar 15 jucători, Prutean, Puianu – Alecsandru, Vişinar, Vitu, Antonesei, D.Bălan, I. Mihai, Ungurianu, Dumitru, Stoian, Ionesi, Ciobanu, Tironeac şi nigerianul Jamilu.

Programul etapei a II-a:
Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuţi
Metalosport Galaţi – CSM Roman
AFK Miercurea Ciuc – KSE Târgu Secuiesc
Olimpia Cetate Râşnov – Avântul Valea Mărului
Sporting Lieşti – CSM Paşcani
AFC Hărman – CSM Focşani
Oţelul Galaţi – FC Odorheiul Secuiesc
Sănătatea Darabani va sta în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava