Concert pascal
MOPAN Suceava

Federația Română de Rugby a stabilit echipele și programul competițional al sezonului 2013 al Diviziei Naționale. În noua ediție de campionat, CSM Bucovina Suceava va întâlni formațiile Politehnica Iași, Știința Petroșani, CSU Arad, Stejarul Buzău, RC Bârlad, RCM Galați și CS Năvodari. În prima etapă a noului sezon, trupa antrenată de Constantin Vlad va evolua duminică, 31 martie, pe terenul celor de la CSU Arad, în runda secundă, prima pe terenul ”Unirea”, sucevenii primind sâmbătă 6 aprilie vizita echipei RC Bârlad.

Turul și primele trei runde din retur se vor juca până pe data de 8 iunie, în timp ce, ultimele patru etape din sezonul regulat vor avea loc între 3 și 24 august, după revenirea echipelor din vacanța de vară. La fel ca anul trecut, sucevenii au solicitat federației să joace meciurile din deplasare duminică, pe avea tot lotul de jucători la dispoziție.

Programul turului:
Prima etapa (31 martie):
CSU Arad – Bucovina Suceava

Etapa a II-a (6 aprilie):
Bucovina Suceava – RC Bârlad

Etapa a III-a (14 aprilie):
Stejarul Buzău – Bucovina Suceava

Etapa a IV-a (21 aprilie):
RCM Galați – Bucovina Suceava

Etapa a V-a (27 aprilie):
Bucovina Suceava – CS Năvodari

Etapa a VI-a (11 mai):
Bucovina Suceava – Știința Petroșani

Etapa a VII-a (19 mai):
Politehnica Iași – Bucovina Suceava

La finalul sezonului regulat, primele patru clasate vor disputa play-off-ul pentru promovare, în timp ce formațiile clasate pe locurile 5-8 vor juca în play-out. În ambele turnee, participantele vor porni de la zero în clasament, fără a se ține cont de punctele acumulate anterior. Echipa antrenată de Constantin Vlad va participa și în Cupa României, turul preliminar, la care vor lua parte grupările din eșalonul secund plus cele din Divizia A, fiind programat pe 2 și 9 noiembrie. Până la starul jocurilor oficiale, rugbiștii suceveni mai au în plan să joace câteva meciuri de pregătire în compania grupărilor CSȘ Gura Humorului și Politehnica Iași.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava