Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Bucovina Suceava a interrupt șirul celor cinci înfrângeri consecutive în Divizia Națională de rugby cu un succes frumos în fața grupării Știința Petroșani. La capătul unui joc aprig disputant pe un teren dur, gazdele s-au impus cu 25-14, câștigând și punctual bonus ofensiv.
Cele două grupări s-au întalnit în etapa a IX-a din cadrul eșalonului secund, ambele având doar 11 puncte în clasament. Eseul lui Strugariu a fost prima realizare a partidei, eseul fiind transformat Octavian Scolobiuc. În minutul 20, CSM Bucovina Suceava avea deja un avantaj de 12-0, după ce și Ștefăroi a reușit să treacă de apărarea studenților petroșăneni pentru o finalizare în terenul de țintă.
La pauza scorul a fost 12-7, pentru că oaspeții, Știința Petroșani, au reușit un eseu de penalizare pe care Tandea l-a transformat.
Jocul a fost echilibrat și în repriza a doua, sucevenii fiind dominați în primele 20 de minute. Ștefancu a reușit să culce balonul în terenul de țintă advers după o gravă eroare a celor de la Știința Petroșani. Oaspeții au replicat aproape imediat prin ăncercarea izbutită de Popescu și transformată de Tandea.


Ultimele zece minute au fost cele mai spectaculoase. Octavian Scolobiuc a concretizat pentru siguranță o lovitură de pedeapsă, pentru ca apoi, jucătorii de la CSM Bucovina Suceava să decidă că vor să încerce să cucerească și punctual bonus. Atacurile lor successive au fost încununate prin eseul marcat de Albu. Sucevenii au rezistat eroic la ultimul asalt al oaspeților și CSM Bucovina Suceava – Știința Petroșani s-a încheiat cu scorul de 25-14.
Pentru Bucovina Suceava urmează o partida tot pe propriul teren cu CSU AV Arad, în timp ce Știința Petroșani va începe returul sezonului regulat cu o deplasare la RCM Galați.

Rezultate consemnate în etapa a IX-a:
CSM Bucovina Suceava – Știința Petroșani    25-14
RCM Galați – CS Năvodari    19-20
Stejarul Buzău – Poli Iași    3-29
CSM U 23 București – Rulmentul Bârlad    45-26
CSU AV Arad – Steaua U 23 București    3-31

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava