MOPAN Suceava

În ultima etapă a sezonului regulat al Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a evoluat pe terenul formației Știința Petroșani. Lipsită de mai mulți jucători cu experiență competițională, gruparea pregătită de antrenorul Constantin Vlad nu a rezistat decât prima repriză, pentru ca în partea secundă să cedeze. Scorul final al întâlnirii dintre Știința Petroșani și CSM Bucovina Suceava a fost 39-13 (18-10). Pentru suceveni a marcat Nichiforiuc, un eseu și Octavian Scolobiuc, două lovituri de pedeapsă și o transformare.

”Nu s-a putut obține mai mult cu echipa cu care am mers la Petroșani. Am jucat bine prima repriză, pentru ca apoi să cedăm și să fim dominați clar. Totuși, scorul ar fi putut fi mai strâns, însă am ratat câteva lovituri de pedeapsă.
Arbitrajul a fost bun și gruparea gazdă a meritat victoria. Pentru noi urmează turneul play-out care va începe pe 10 octombrie și în care echipele vor intra cu zero puncte. Se ve juca câte un singur meci, deci nu tut-retur, programul fiind stability prin tragere la sorți” a declarat antrenorul formației CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Sursa foto: www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava