MOPAN Suceava

În cadrul rundei a XI-a a Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a avut parte din nou de o deplasare de distanță după cele de la Constanța și Năvodari, de această dată sucevenii poposind la Petroșani. În aceste deplasări, sucevenii nu se pot baza pe întreg lotul de jucători pentru că o mare parte dintre ei au servici, în consecință, forța grupării bucivinene este mult diminuată.

Partida de la Petroșani nu a fost diferită decât celelalte din acest an, CSM Bucovina Suceava înregistrând al patrulea eșec consecutiv. Deși scorul după primele 20 de minute a fost 0-0, gazdele au profitat apoi de lipsa de experiență a multora dintre rugbiștii suceveni și au câștigat pe final cu 39-5.

”Nu s-a jucat rău o mare parte din acest meci, însă s-au comis o sumedenie de greșeli individuale și petroșăneni au marcat pe contraatac. Fără o mulțime de jucători importanți în lot nu am putut face față experienței gazdelor și am pierdut clar.
Sper să ne revenim în partidele pe care le vom avea pe propriul teren. O ocazie bună, deși va fi foarte greu, va fi duminică 22 aprilie când pe stadionul Unirea va veni RC Bârlad” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Marius Colțuneac.

Punctele formației sucevene în jocul de la Petroșani au fost realizate dintr-un eseu al veteranului Nichiforiuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava