MOPAN Suceava

CSM Bucovina Suceava a reuşit prima victorie din acest sezon competiţional în chiar ultimul meci oficial, meci din cadrul turneului play-out al Diviziei Naţionale de rugby. Evoluând cu dăruire exemplară, formaţia suceveană a trecut de Stejarul Buzău cu 20-19 (8-6). Pentru învingători au marcat Lupei, Pascari şi Bursuc, eseuri, Ionuţ Flutur o transformare şi o lovitură de pedeapsă.

„M-a bucurat enorm această victorie care demonstrează că avem posibilităţi. Am condus clar jocul, însă ca de obicei am greşit nepermis pe linia de „treisferturi” şi au încasat două eseuri în trei minute. Puteam şi mai mult dacă reuşeam să ne concentrăm la două faze în care am fost superiori în „grămadă”.

Oricum, îi felicit pe jucători pentru că au demonstrat puţină mândrie în acest ultim joc de campionat. Cei cu experienţă le-au oferit un exemplu celor mai tineri şi sper ca acest lucru să conteze în continuare. Vom mai avea un joc în Cupa României în noiembrie când la Suceava va veni o formaţie din Superligă, iar în luna octombrie şi noiembrie vom avea trei etape în Divizia Naţională de rugby în şapte, ultimul astfel de turneu cel din 3 noiembrie fiind găzduit de stadionul „Unirea”” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava