Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a X-a a Diviziei Naționale de rugby, sâmbătă 8 iunie pe stadionul ”Areni”, s-au aflat față în față CSM Bucovina Suceava și Stejarul Buzău. Formația buzoiană, ocupanta locului secund în clasament, a evoluat foarte bine în compania unei echipe sucevene blazate și neinspirate și s-a impus la final cu 45-0.

Nici nu s-au așezat bine în ghete rugbiștii suceveni și scorul era deja 14-0 în favoarea oaspeților. Nu au fost două acțiuni ca la carte ale celor de la Stejarul Buzău, ci două greșeli copilărești ale gazdelor. La prima dintre ele fundașul sucevean a fost complet neinspirat, la fel cum a fost ”uvertura” suceveană care a fost blocată într-o încercare de dropgol. De la 14-0 s-a ajuns ușor și la 19-0 tot pe o eroare de anticipare la un balon înalt.

Totuși, dacă este să fim sinceri, echipa buzoiană a fost mult superioară celei sucevene în disputa de pe stadionul ”Unirea”, elevii antrenorului Constantin Vlad realizând cel mai slab joc din acest sezon competițional.

A fost ”doar” 19-0 la pauză pentru Stejarul Buzău în disputa cu CSM Bucovina Suceava și la raportul de forțe din teren scorul era rezonabil.

Din păcate, repriza a doua a fost una la fel de modestă ca prima, în ceea ce privește jocul echipei gazdă, buzoienii marcând și în aceasta 26 de puncte. Ca să fim cinstiți, sucevenii au evoluat mai bine în partea secundă, dar au ratat câteva bune oportunități de a marca tot din cauza unor greșeli de manevrare a balonului. Tot la fel de cinstiți trebuie să fim cu faptul că terenul a fost ud, iar balonul alunecos. Pentru a ilustra diferența de valoare putem spune că în timp ce buzoienii au scăpat de doar două balonul, sucevenii au comis o sumedenie de infracțiuni sancționate cu ”înainte”.

La final, scorul partidei CSM Bucovina Suceava – Stejarul Buzău a fost 0-45, gazdele cedând fără apel jocul cu ocupanta locului secund în clasament.

”A fost în mod sigur cel mai slab joc al nostru din acest sezon competițional. Este adevărat că echipa din Buzău este peste noi și ca valoare și ca susținere, dar sunt dezamăgit de faptul că nu am marcat niciun punct. Am comis o mulțime de erori de manevrare a balonului și am cedat psihic. Cred că nici în două partide din deplasare nu am primit atâtea puncte. Sper să ne revenim până la meciul următor” a declarat antrenorul Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava