Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, stadionul ”Unirea” a găzduit ultimul meci oficial din sezonul competițional 2015 pentru echipa de rugby CSM Bucovina Suceava. Într-o partidă fără miză, sucevenii au întâlnit singura formație care a câștigat toate partidele din fosta stagiune a Diviziei Naționale de rugby, CSM U23 București. Întâlnirea nu a contat, cum menționam anterior, pentru că gruparea CSM U23 București nu are drept de promovare în SuperLigă și a jucat în consecință în play-out, iar CSM Bucovina Suceava se salvase déjà de la retrogradare după ce a învins pe rând CSU AV Arad și apoi Stejarul Buzău. Înainte de începerea meciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostului jucător sucevean Constantin Toma și a victimelor incendiului din Clubul ”Colectiv” din București.
Deși a încercat să se despartă cu o victorie de proprii suporteri, gruparea suceveană nu a putut face față unei echipe profesioniste cu jucători tineri și extreme de valoroși. Scorul final al meciului CSM Bucovina Suceava – CSM U23 București a fost 5-59 (0-40).
Chiar dacă au dominat clar prima repriză, primele două eseuri marcate de bucureșteni au fost ”dubioase”, ele venind în urma unor erori nepedepsite de brigade de arbitri. CSM U23 București nu avea nevoie de niciun favor în fața unei echipe semiprofesioniste alcătuite în totalitate doar din jucători bucovineni. Oaspeții au marcat nu mai puțin de nouă eseuri, singurele puncte ale gazdelor fiind reușite de Ovidiu Bursuc care a culcat balonul în terenul de țintă advers. De remarcat faptul că inimosul jucător sucevean s-a aflat la ultimul său meci official pentru CSM Bucovina Suceava.
”Nu a fost nimic de făcut în compania unei echipe profesioniste, tinere și valoroase. Poate că am fi putut mai mult în acest sezon competițional, dar sunt fericit că s-a terminat și așa și vom juca și în sezonul viitor în Divizia Națională.
Le mulțumesc jucătorilor mei pentru eforturile depuse în acest campionat lung și dificil, cu un plus pentru veteranul Ovidiu Bursuc, un sportiv de character care a făcut cinste rugbiului sucevean și pe care sunt mândru că l-am avut elev” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava