Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto6 poze în acest set

În etapa a II-a a sezonului 2013 al Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a primit sâmbătă 6 aprilie pe stadionul ”Unirea” vizita grupării RC Bârlad. Gazdele și-au dorit foarte mult victoria, dar la finele celor 80 de minute de joc scorul le-a fost defavorabil, scor 10-12.

Elevii profesorului Constantin Vlad au dominat meciul, însă au comis câteva greșeli copilărești care i-au costat. Pe lângă aceste erori individuale, au mai urmat și câteva decizii de neînțeles ale arbitrului care i-au făcut pe suceveni să piardă.

Cele două eseuri ale oaspeților au venit în urma unor intercepții, atacurile gazdelor transformându-se în contraatacuri ale oaspeților. Sucevenii au luat și câteva hotărâri mai modeste, jucând la mână sau în margine în loc să încerce transformarea, trei puncte din lovitură de pedeapsă aducându-le victoria. Au existat și câteva momente tensionate în partida dintre CSM Bucovina Suceava și RC Bârlad, dar ele nu au influențat decisiv jocul.

”Am dominat cam 70%, am avut câteva lovituri de pedeapsă pe care nu le-am marcat și acest lucru ne-a costat. Este adevărat că și bârlădenii, care au efectuat o pregătire mai bună decât noi, au făcut un presing agresiv care ne-a deranjat.

Noi n-am judecat bine anumite faze, arbitru a luat și el câteva decizii de neînțeles și la final de meci ne-am ales doar cu un punct bonus defensiv.

Sunt mulțumit de modul în care s-au mobilizat jucătorii noștri și a fost mare păcat de această înfrângere. Le mulțumesc tuturor iubitorilor rugbiului care au înfruntat un vânt tăios și au venit să ne încurajeze. Mergem mai departe și sunt convins că vom crește de la meci la meci” a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Pentru CSM Bucovina Suceava în partida cu RC Bârlad au marcat: Palamariu eseu și Ionuț Flutur o transformare și o lovitură de pedeapsă. În etapa a III-a a Diviziei Naționale de rugby CSM Bucovina Suceava va evolua sâmbătă 13 aprilie pe terenul grupării Stejarul Buzău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava