Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Bucovina Suceava a disputat al treilea meci pe parcursul săptămânii trecute, sâmbătă 4 octombrie, pe stadionul ”Unirea”. După ce a jucat în Cupa României cu ”U” Cluj, echipă de Superligă și apoi în campionatul Diviziei Naționale la RCM Galați, formația de rugby a Sucevei a primit, în ultima partidă a sezonului oficial pe teren propriu, vizita celor de la Poli Iași, tot în cadrul Cupei României.
Eforturile depuse în întâlnirile precedente și-au pus amprenta pe evoluția rugbiștilor suceveni care au cedat și în fața ieșenilor cu 14-40. Deși sucevenii au dominat meciul și au avut o posesie mai bună, oaspeții au greșit mai puțin și au fost mai rapizi.
”Am avut o săptămână grea, cu trei meciuri consecutive și trebuie să recunosc că nu avem pregătirea necesară pentru un asemena tur de forță. Ne-au lipsit mulți jucători importanți din echipa de bază și nu am putut să ne ridicăm la nivelul adversarilor care au câștigat meritat.
Am dominat partida și am avut și o posesie superioară, însă ieșenii au avut o viteză în plus, circulația jucătorilor și a balonului fiind mai bună decât a echipei noastre. Dacă apărarea lor a funcționat aproape ireproșabil, a noastră a ”scârțâit”, ba am mai pierdut și o mulțime de baloane în margine.
După această săptămână de ”foc”, cu trei meciuri extrem de dificile, am rămas cu satisfacția reprizei secunde din partida cu ”U” Cluj în care am demonstrat că ne putem ridica la nivelul unei formații de Superligă. Pentru noi este foarte greu să facem o pregătire uniformă deoarece jucătorii noștri sunt amatori și am avut și un an complicat, dar important este faptul că Suceava continuă să aibă o echipă de rugby care se străduiește în fiecare an să se ridice la așteptările publicului și să continue să existe” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
Pentru formația suceveană în partida cu Poli Iași au marcat Toloș și Ștefăniță Rusu, eseuri, transformările purtând semnătura lui Dumitru Ștefăroi. Gruparea CSM Bucovina Suceava a încheiat sezonul competițional 2014 pe locul V în Divizia Națională de rugby.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava