• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CSM Bucovina Suceava a disputat al treilea meci pe parcursul săptămânii trecute, sâmbătă 4 octombrie, pe stadionul ”Unirea”. După ce a jucat în Cupa României cu ”U” Cluj, echipă de Superligă și apoi în campionatul Diviziei Naționale la RCM Galați, formația de rugby a Sucevei a primit, în ultima partidă a sezonului oficial pe teren propriu, vizita celor de la Poli Iași, tot în cadrul Cupei României.
Eforturile depuse în întâlnirile precedente și-au pus amprenta pe evoluția rugbiștilor suceveni care au cedat și în fața ieșenilor cu 14-40. Deși sucevenii au dominat meciul și au avut o posesie mai bună, oaspeții au greșit mai puțin și au fost mai rapizi.
”Am avut o săptămână grea, cu trei meciuri consecutive și trebuie să recunosc că nu avem pregătirea necesară pentru un asemena tur de forță. Ne-au lipsit mulți jucători importanți din echipa de bază și nu am putut să ne ridicăm la nivelul adversarilor care au câștigat meritat.
Am dominat partida și am avut și o posesie superioară, însă ieșenii au avut o viteză în plus, circulația jucătorilor și a balonului fiind mai bună decât a echipei noastre. Dacă apărarea lor a funcționat aproape ireproșabil, a noastră a ”scârțâit”, ba am mai pierdut și o mulțime de baloane în margine.
După această săptămână de ”foc”, cu trei meciuri extrem de dificile, am rămas cu satisfacția reprizei secunde din partida cu ”U” Cluj în care am demonstrat că ne putem ridica la nivelul unei formații de Superligă. Pentru noi este foarte greu să facem o pregătire uniformă deoarece jucătorii noștri sunt amatori și am avut și un an complicat, dar important este faptul că Suceava continuă să aibă o echipă de rugby care se străduiește în fiecare an să se ridice la așteptările publicului și să continue să existe” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
Pentru formația suceveană în partida cu Poli Iași au marcat Toloș și Ștefăniță Rusu, eseuri, transformările purtând semnătura lui Dumitru Ștefăroi. Gruparea CSM Bucovina Suceava a încheiat sezonul competițional 2014 pe locul V în Divizia Națională de rugby.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava