Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a VIII-a a Diviziei Naţionale de Rugby, echipa locală CSM Bucovina Suceava a reuşit al patrulea succes din acest sezon competiţional, după ce s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la RCM Galaţi, cu scorul de 26-0.
Elevii antrenorului Constantin Vlad au făcut o primă repriză foarte bună şi la pauză conduceau cu 21-0. Sucevenii au reuşit un eseu prin Ovidiu Bursuc şi trei lovituri de pedeapsă transformate de Octavian Scolobiuc, mărindu-şi apoi avantajul cu un eseu al lui Elisei, transformarea fiind fructificată de acelaşi O. Scolobiuc, scor 21-0 la pauză.
În partea a doua sucevenii au mai marcat un eseu prin Nichiforiuc şi puteau lua şi punctul bonus ofensiv, dar oaspeţii s-au apărat foarte bine, scor final 26-0.

“Îi felicit pe jucătorii mei pentru efortul făcut şi pentru modul în care şi-au apărat şansa în faţa unei echipe ambiţioase. Îmi pare rău că nu am reuşit să luăm şi pucntul bonus ofensiv.
Din păcate ei au evoluat din nou pe “inima goală”, cum se spune, încă niciun leu din partea autorităţilor locale neajungând la ei.
Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând pentru că avem o echipă bună, unită şi băieţii merită” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Rezultate consemnate în etapa a VIII-a în Divizia Naţională:
CSM Bucovina Suceava – RCM Galaţi    26-0
Ştiinţa Petroşani – Poli Iaşi    14-12
Meciul RC Bârlad – CS Năvodari a fost amânat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava