• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Etapa a XV-a a Diviziei Naţionale de rugby programează sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul „Unirea” o întâlnire de tradiţie dintre CSM Bucovina Suceava şi RC Bârlad. Sucevenii se prezintă la acest meci după o perioadă nefastă în care au pierdut toate partidele disputate în partea a doua a campionatului.
„Vrem să facem un joc bun şi să încercăm să scoatem un rezultat bun. Va fi foarte greu pentru că vom avea o adversară ambiţioasă şi mai bine pregătită. Ne lipsesc din lot jucători de valoare din componenţa liniei de „treisferturi”, jucători care au ales să-şi găsească un loc de muncă în străinătate.
Ne vom lupta cu bârlădenii, aşa cum am făcut-o de fiecare dată de-a lungul anilor şi sper să nu dezamăgim suporterii care vor veni la teren” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
De menţionat faptul că rugbistul Ştefan Ştefăroi de la CSM Bucovina Suceava a fost convocat pentru lotul naţional de rugby în şapte al României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava