MOPAN Suceava

Formaţia de rugby CSM Bucovina Suceava va debuta duminică 31 martie de la ora 12.00 în sezonul competiţional 2013 al Diviziei Naţionale. În primul meci sucevenii vor întâlni în deplasare gruparea CSU Arad.
În acest an, din Divizia Naţională de Rugby vor face parte grupările Politehnica Iaşi, Ştiinţa Petroşani, CSU Arad, Stejarul Buzău, RC Bârlad, RCM Galaţi, CS Năvodari şi CSM Bucovina Suceava.
„Avem un lot de jucători numeros şi destul de complet, însă nu suntem la nivelul optim de pregătire. Jucătorii noştri sunt amatori şi pe lângă rugby mai desfăşoară, în cadrul locurilor lor de muncă, şi activităţi în slujba comunităţii locale.
Noutăţile de început de campionat se numesc, Creţuleac, care a revenit de la CSM Baia Mare cu un titlul de campion în buzunar, Ştefan Ştefăroi, Dumitru Ştefăroi, Lucian Preutescu, dar cel mai important „transfer” este cel al domnului deputat Alexandru Băişanu care va fi preşedintele onorific al secţiei de rugby.
Le mulţumim celor din Consiliul Local al Municipiului Suceava şi Primăriei şi Primarului Ion Lungu pentru sprijinul acordat şi sper să-i răsplătim prin rezultate.
Acest an, 2013, este unul foarte important pentru rugbiul sucevean pentru că, în primul rând, an vom sărbători 50 de ani de la primul meci oficial de rugbi disputat la Suceava pe data de 14 aprilie 1963 şi apoi formaţia CSŞ Gura Humorului este foarte aproape de titlul naţional la juniori. Ar fi extraordinar ca această generaţie de excepţie să se regăsească şi în componenţa echipei de seniori CSM Bucovina Suceava în 2014” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava