Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Bucovina Suceava va relua jocurile oficiale după o pauză de aproximativ două luni de zile. În primul joc din partea a doua a sezonului 2013, echipa antrenată de Constantin Vlad va primi mâine, cu începere de la orele 11.00, pe terenul Unirea, în etapa a XI-a din cadrul Diviziei Naţionale de rugby, vizita grupării RCM Galaţi.

După primele zece runde din campionat, CSM Bucovina Suceava se află pe locul V cu 20 de puncte, la doar un singur punct de ocupanta locului IV, Ştiinţa Petroşani.

“Avem nevoie de victorie în această partidă şi va trebui să ne mobilizăm chiar dacă vom întâlni o formaţie pe care am învins-o şi în tur. Avem şanse să prindem locul IV, dar pentru asta trebuie să scoatem maximum de puncte din jocurile cu Galaţi şi Năvodari. Aşteptăm ca de fiecare dată publicul iubitor de rugby la stadion pentru că va putea vedea un spectacol adevărat”, consideră antrenorul Constantin Vlad.

CSM Bucovina Suceava are câteva nume noi în lot faţă de prima parte a campionatului. Noii veniţi sunt campioni naţionali de juniori U 19 cu CSŞ Gura Humorului şi anume: Alin Elisei, Adrian Varvaroi, Ilie Lupu, Andrei Drelciuc, Octavian Scolobiuc, Ionuţ Olariu şi Adrian Buiciuc.

“Am mai recent primit o rată mică, ce-i drept, dar cred că ne vom descurca. Deocamdată, avem cu ce ne prezenta în competiţii. Mai greu este cu banii pentru jucători” a afirmat antrenorul Constantin Vlad.

Programul etapei a XI-a:

CSU Arad – Ştiinţa Petroşani

RC Bârlad – Politehnica Iaşi

Stejarul Buzău – CS Năvodari

Bucovina Suceava – RCM Galaţi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava