CSM Bucovina Suceava a reușit în etapa a IV-a a Diviziei Naționale de rugby prima victorie din acest sezon competițional. Ieri, formația suceveană s-a impus pe terenul celor de la RC Galați cu 13-6. Prima repriză a aparținut sucevenilor care au marcat un eseu prin Crețuleac și o lovitură de pedeapsă prin Dumitru Ștefăroi. Partea secundă gazdele au avut inițiativa, însă elevii antrenorului Constantin Vlad s-au apărat cu succes și au mai izbutit o încercare prin Constantineanu.

A fost un joc dificil, gălățenii progresând foarte mult de la întâlnirea noastră din urmă cu un an în Cupa României. Am mai avut ocazii de a culca balonul de țintă în terenul advers, dar nu am reușit decât două eseuri.

Spre satisfacția mea ne-am apărat bine în reprize secundă când vântul ne-a fost portivnic, am placat când a trebuit și am câștigat. Mă bucură această victorie și sper să legăm mai multe succese pentru că vom juca în următoarele două etape acasă cu echipele din Năvodari și Petroșani. Victoria a fost dedicată sărbătoriților zilei, Zup și Brăteanu” a declarat antrenorul sucevenilor, Constantin Vlad.

Pentru CSM Bucovina Suceava în partida cu RC Galați au evoluat: Palamariu, Lupei, Zup, Preutescu, Constantineanu, Nichiforiuc, Buzatu, Varvaroi, Crețuleac, Tepșanu, Iacobuță, Oprea, Ștefan Ștefăroi, Macovei și Dumitru Ștefăroi. Au mai jucat: Pascari, Toloș, Coca, Brăteanu, Moscaliuc și Albu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava