Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima etapă pe propriul teren din cadrul sezonului competiţional 2013 al Diviziei Naţionale de rugby, CSM Bucovina Suceava va primi sâmbătă de la ora 11.00 vizita echipei RC Bârlad. Rivalitatea dintre aceste două grupări promite un spectacol agreabil şi o mulţime de puncte.
În prima rundă a eşalonului secund al rugbiului românesc, formaţia suceveană s-a întors cu un punct de pe terenul celor de la CSU Arad, în timp de RC Bârlad a fost învinsă acasă de Stejarul Buzău.
„Vrem să facem un meci bun la această primă întâlnire cu suporterii noştri. La Arad am fost foarte aproape de victorie, doar ghinionul împiedicându-ne să culcăm balonul în terenul de ţintă advers. Am şi „plătit” punctul defensiv bonus câştigat, Hamciuc accidentându-se destul de grav.
Ne dorim să începem cu dreptul acest sezon competiţional foarte important şi dificil. Ar fi bine să profităm de înfrângerea celor de la Bârlad în faţa buzoienilor.
Avem la dispoziţie un lot numeros, dar cu diferenţe în pregătire şi va trebui să ne concentrăm să nu greşim. Odată cu introducerea hotărârii ca în lot să existe cinci jucători sub 21 de ani ne mai trebuie puţin timp pentru omogenizarea echipei.
Aşteptăm ca de fiecare dată iubitorii rugbiului sucevean la stadionul „Unirea” şi promitem un spectacol de calitate la meciul cu RC Bârlad” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
În alte două partide din prima etapă a DNRugby s-au consemnat rezultatele: Poli Iaşi – Dunărea Galaţi 5-0 şi Ştiinţa Petroşani – CS Năvodari 48-22.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava