Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultima etapă a sezonului oficial de campionat al Diviziei Naţionale de rugby, a treia a turneului play-out, CSM Bucovina Suceava va primi sâmbătă, de la ora 10.00, vizita echipei CSM U23 Bucureşti. Partida nu are nicio influenţă asupra clasamentului final pentru niciuna dintre cele două grupări. CSM U23 Bucureşti nu are drept de promovare şi din acest motiv a evoluat în turneul pentru evitarea retrogradării, iar CSM Bucovina Suceava a câştigat primele două dispute din acest turneu, cu CSU AV Arad pe teren propriu şi cu Stejarul Buzău în deplasare şi va juca şi în viitorul sezon competiţional în eşalonul doi al rugbiului românesc.
„Deşi meciul nu are importanţă în clasament, vrem să facem un joc bun la ultima întâlnire cu proprii suporteri din acest an. Vom avea ca adversară o echipă valoroasă, care a învins în toate partidele din acest campionat şi vrem să ne ridicăm la nivelul lor. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat în acest sezon competiţional” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
Din lotul grupării CSM Bucovina Suceava la meciul cu CSM U23 Bucureşti vor absenta Octavian Scolobiuc, accidentat şi Marcel Creţuleac, plecat în turneu cu echipa de juniori.
Foştii jucători ai Sucevei care fac parte din Asociaţia Sportivă „Prietenii Rugbiului Sucevean” organizează după jocul din Divizia Naţională un meci amical între foşti componenţi ai grupării sucevene. La această partidă de tradiţie vor participa foşti jucători ai CSM Bucovina Suceava din Iaşi, Paşcani, Bucureşti şi alte zone ale ţării precum şi din Republica Moldova.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava