Concert pascal
MOPAN Suceava

În optimile „Cupei României” la rugby, CSM Bucovina Suceava a primit la finele săptămânii trecute pe stadionul „Unirea” vizita echipei de Superligă, „U” Cluj. Gazdele au dorit să se despartă de proprii suporteri cu un joc bun şi un spectacol sportiv de calitate şi în mare parte au reuşit.

Până să se aşeze în „ghete”, formaţia oaspete era condusă deja cu 3-0 prin punctele realizate de Ionuţ Flutur din lovitură de pedeapsă. Forţa grupării clujene s-a văzut imediat şi la un atac pe partea stângă extrema a scăpat către terenul de ţintă sucevean şi scorul a devenit 3-7, eseul fiind transformat. Acelaşi Ionuţ Flutur a mai marcat din lovitură de pedeapsă pentru suceveni şi gazdele s-au apropiat la 6-7 pe tabela de marcaj.

Mai bine pregătiţi fizic, oaspeţii au revenit în atac şi superioritatea liniei de „treisferturi” a lor a făcut diferenţa. Şi elevii antrenorului Constantin Vlad au avut situaţii bune de a marca cel puţin o încercare, însă ultima pasă înaintea buturilor clujene nu a fost inspirată. Chiar dacă partida a început cu întârziere şi au fost şi ceva accidentări, centralul bucureştean Răzvan Vasiliu a prelungit nejustificat prima repriză şi clujenii au mai marcat un eseu ducând scorul la 21-9 în favoarea lor. Pentru gazde a marcat acelaşi Ionuţ Flutur din lovitură de pedeapsă.

Începutul părţii secunde a aparţinut în totalitate universitarilor clujeni care au profitat de indecizia şi uluială existentă în tabăra suceveană. În doar 15 minute oaspeţii au reuşit trei încercări şi s-au distanţa decisiv, scorul ajungând la 40-9 în favoarea lor. În acest moment ei au redus din „turaţia motoarelor” şi au aşteptat încheierea jocului. Sucevenii au forţat înscrierea eseului de onoare şi l-au reuşit în ultima secundă a întâlnirii, Oprea culcând balonul în terenul de ţintă clujean. Scorul final al disputei CSM Bucovina Suceava – „U” Cluj a fost 16-40, pentru că acelaşi Flutur a transformat eseul şi oaspeţii s-au calificat mai departe în „Cupa României”. Joc bun şi curajos al sucevenilor la ultimul lor meci oficial din 2012.

Pentru formaţia suceveană la acest ultim meci au evoluat:

Pascari, Lupei, Şt.Rusu, Palamariu, Coca, Nichiforiuc, Buzatu, Bursuc, I.Flutur, Tepşanu, Macovei, Codreanu, Oprea, Şteancu şi Creţu. Au mai evoluat: Zup, Albu, Constantineanu, Simion, Hamciuc, Moscaliuc, Chiţan şi Brăteanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava