MOPAN Suceava

CSM Bucovina Suceava a reuşit prima victorie în Divizia Naţională de rugbi în 7 în cel de-al doilea turneu care s-a disputat la finele săptămânii precedente la Bârlad. După un prim turneu în care a pierdut toate meciurile, la Bârlad s-au impus cu 14-12 în disputa cu Ştiinţa Petroşani. În meciul cu numărul al doilea, sucevenii s-au înclinat în faţa arădenilor de la CSU „Aurel Vlaicu”, scor 0 – 19. În cea de-a treia întâlnire, CSM Bucovina Suceava a fost aproape de a învinge echipa gazdă RC Bârlad, dar a avut neşansa să aibă doi jucători eliminaţi şi a cedat pe final cu 12-26.
În ultimele două meciuri, sucevenii au întâlnit cele mai bune echipe din această divizie, CSO Pantelimon şi RC Stejarul Buzău, în faza cărora s-au înclinat cu 5 – 33 şi 0 – 27.
„La acest turneu jucătorii noştri s-au mişcat mult mai bine decât la primul şi s-a putut observa o mobilizare mult mai bună. Sunt convins că la următoarele ne vom descurca şi mai bine” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
Sâmbătă, echipa CSM Bucovina Suceava va evolua la cel de-al treilea turneu, găzduit de CSO Pantelimon, urmând ca pe 3 noiembrie să încheie sezonul la rugbi în 7 cu un turneu pe teren propriu, pe Stadionul „Unirea”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava