Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava va relua seria meciurilor oficiale din Divizia Naţională de rugby la finele acestei săptămâni. Primele jocuri din partea a doua a campionatului vor fi în deplasare în compania echipei Steaua U23 Bucureşti. Ambele întâlniri programate anterior au fost amânate şi în aceste condiţii s-a decis ca ambele partide să se joace la Bucureşti, vineri şi duminică, 8 şi respectiv 10 august.
Pentru primul joc, cel de vineri, antrenorul formaţiei CSM Bucovina Suceava nu va putea conta pe mai mulţi jucători care nu pot pleca de la servici, gruparea suceveană fiind semiprofesionistă. Oricum, faţă de sezonul precedent din echipa suceveană vor lipsi Lucai, Varvaroi şi Ştefancu. În schimb din lotul pentru această a doua parte a sezonului competiţional 2015 vor face parte şi Codreanu, Constantineanu, Muraru, Câtea, Ţîmpău şi Beldiman.
„Vom avea parte de două partide extrem de dificile în compania unei echipe tinere şi valoroase, echipă alcătuită din jucători selecţionaţi din toate centrele rugbistice ale ţării. Noi vom aborda meciurile cu rugbişti născuţi doar în Bucovina şi vom încerca să dăm o şansă în plus celor mai tineri şi celor care au evoluat mai puţin în acest sezon competiţional.
Am făcut o pregătire bună, însă ne-au lipsit meciurile amicale cu adversari puternici. Aşa cum am procedat şi în alţi ani, va trebui să ne adaptăm din mers şi să încercăm să încheiem sezonul regulat pe un loc cât mai bun” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava