MOPAN Suceava

În etapa a X-a a Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a primit pe stadionul ”Unirea” vizita echipei Gloria Buzău. Gazdele s-au așteptat la o replică puternică a buzoienilor care s-au prezentat cu o formulă de echipă foarte valoroasă, dar scorul final a fost unul greu de anticipat. La capătul celor 80 de minute regulamentare de joc, Gloria Buzău a întrecut CSM Bucovina Suceava cu 73-8.

Gruparea oaspete a făcut legea în prima repriză a disputei cu CSM Bucovina Suceava marcând nu mai puțin de 52 de puncte! În partea secundă gazdele au mai echilibrat duelul cu buzoienii reușind să încaseze doar 21 de puncte și să marcheze și ei 8, cinci în urma eseului marcat de Preutescu și trei după lovitura de pedeapsă transformată de Sabin Crețu.

Așadar, scorul final al partidei CSM Bucovina Suceava – Gloria Buzău a fost 8-73, iar în următoarea rundă va juca pe terenul celor de la CS Năvodari.

”Am știut că vom avea un meci greu, dar nu m-am așteptat la o asemena diferență de scor. Echipa oaspete a fost prea puternică pentru noi, însă m-a deranjat puțin atitudinea jucătorilor noștri în prima repriză.

Sinceri să fim, ne-am prezentat la acest joc cu o garnitură foarte tânără și lipsită de experiență. Dacă stăm bine și ne gândim, față de anul trecut ne lipsesc 10 jucători de bază. Noi vom continua să ne apărăm șansa și să încercăm să promovăm tinerii” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Marius Colțuneac.

CSM Bucovina Suceava: Cîtea, O. Scolobiuc, O.Croitoru, Ispir, Preutescu, Zimbru, Gorcea, Nichiforiuc, Crețuleac, Elisei, Țârdea, Ivanov, Custrin, Ștefancu, Giurcă. Rezerve: Zup, Stanciuc, Florea, Clim, Lahlani, Crețu, Plai.

Rezultate înregistrate în etapa a X-a:

CSM Bucovina Suceava – Gloria Buzău    8-73
Tomitanii Constanța – CS Năvodari    17-22
CSU AV Arad – Știința Petroșani    10-11
RCM Galați – RC Bârlad    18-26

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava