Concert pascal
MOPAN Suceava

Prima formaţie suceveană care va debuta în competiţiile oficiale din 2014 este cea de volei masculin. Componenta seriei est a Diviziei A2, CSM Suceava, va avea primul meci de campionat în 18 ianuarie când se va deplasa pe terenul grupării Dacia Buzău.
Cele două formaţii sunt vecine de clasament, sucevenii ocupând locul III cu 18 puncte, buzoienii fiind pe IV cu 12 puncte. În partida tur disputată în sala „Unirea”, elevii profesorului Victor Pancu s-au impus cu 3-1.
Având în vedere startul foarte „rapid” din acest an, jucătorii suceveni au reluat antrenamentele chiar de la începutul acestei săptămâni. Dacă în prima parte a sezonului 2013-2014 echipa de volei CSM Suceava a reuşit să se descurce, la începutul acestui an situaţia este oarecum în „ceaţă”.
„Începem foarte devreme campionatul şi acest lucru ne incomodează din mai multe puncte de vedere. În primul rând avem foarte puţin timp de pregătire pentru a ajunge cât de cât la un nivel acceptabil pentru un joc oficial, iar în al doilea rând este foarte complicat să ne descurcăm când nu ştim pe ce ne putem baza în acest an din punct de vedere financiar. Sper să ne descurcăm.
În ceea ce priveşte lotul de jucători de care dispunem şi acesta poate suferi modificări. Vechea problemă cu aducerea la Suceava cu serviciu a lui Lucian Huţuleac este şi acum sub semnul întrebării, iar în ceea ce-l priveşte pe Ştefan Someşan, prezenţa lui în echipă este incertă. Deocamdată ne aflăm pe locul III în clasament, acolo unde ne gândeam că putem fi, dar nu se ştie cum va fi în continuare în legătură cu susţinerea echipei”, a declarat profesorul Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava