MOPAN Suceava

În cadrul etapei a III-a a Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin formaţia CSM Suceava a întâlnit sâmbătă, 28 octombrie a.c., acasă, în sala „Unirea” vizita echipei Ştiinţa Bucureşti. Partida a fost câştigată de elevii antrenorului-jucător Tudor Orăşanu cu scorul de 3-1 (-25, 20, 26, 22).

Gazdele au început bine jocul, dar pe finalul primului set s-au pierdut și au fost nevoiți să înceapă meciul cu un deficit de un set. În actul al doilea, sucevenii nu au mai lăsat garda jos și s-au impus la 20. Cel mai disputat set a fost a treilea în care s-a ajuns din nou în prelungiri, de această dată norocul surâzând elevilor antrenorului Tudor Orășanu. În setul al patrulea, cu un moral mai bun, CSM Suceava a fost la cârma disputei pe care a câștigat-o în final cu 3-1. Victorie frumoasă a gazdelor în fața unei echipe care și-a anunțat intenția de a promova în primul eșalon valoric.

„A fost un meci foarte reuşit făcut din partea noastră, deşi până la ora desfăşurării acestei partide, ne-am antrenat la rece la propriu, fără apă caldă și căldură la vestiarele sălii de sport Unirea. Tot la capitolul antrenament, seniorii echipei noastre au lipsit motivat de la program deoarece au familii, serviciu, noi pregătindu-ne pentru acest meci de acasă cu juniorii. În ceea ce priveşte brigada de arbitri din Piatra Neamţ pentru meciul de azi, aceasta a luat decizii la limită, în proporţie de 80% dându-le câştig de joc adeversarilor noştri din capitală.” a declarat antrenorul-jucător Tudor Orăşanu. Alături de fostul său elev a fost cu sfaturi a fost și profesorul Victor Pancu.

CSM Suceava: Orăşanu, Mihuţ, Raţă, Huţuleac, Petraru, Sasu, Gontariu, Buhu, Lupuleasa, Verciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava