Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava a pierdut şi al doilea meci disputat în acest an, după ce a luat un singur set, scor 1-3, în disputa de la finele săptămânii trecute de pe terenul Ştiinţei Bucureşti. Partida a contat pentru etapa a VIII-a din sezonul regulat al Diviziei A2 la volei masculin.
Fără aportul condcătorului de joc Andrei Sasu, ţinut pe banca de rezerve din cauza unei accidentări la deget, formaţia suceveană a cedat primele doua seturi în faţa viceliderului seriei de est. Chiar dacă a revenit în meci odata cu actul trei, pe care şi l-a adjudecat după o revenire spectaculoasă cu 26-24, formaţia condusă de Tudor Orăşanu a pierdut apoi setul patru şi întâlnirea din capitală cu 1-3 la general.
“Am încercat la acest meci să folosim întreg lotul de jucători şi să dăm o şansă tinerilor. Cazacu chiar a debutat la nivelul diviziei secunde şi s-a descurcat bine. Acesta a fost marele câştig după acest meci”, a spus antrenorul Tudor Orăşanu.
CSM Suceava a mizat pe următorii jucatori: Huţuleac, Pietraru, Lupuleasa, Orăşanu, Raţă, Gontariu, Mihuţ, Verciuc, Buhu, Buiciuc, Ştreangă şi Cazacu.
Rezultatele etapei a VIII-a:
VCM Piatra Neamţ – CSM Râmnicu Sărat    3-0
Rapid Bucureşti – CTF Mihai I Bucureşti    3-0
Ştiinţa Bucureşti – CSM Suceava    3-1

În runda următoare, CSM Suceava va primi sâmbătă, în sala Unirea, replica liderului la zi al clasamentului seriei de est a Diviziei A2, Rapid Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava