Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala ”Unirea” din Suceava a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute un meci extrem de important pentru stabilirea ierarhiei seriei est a Diviziei A2 de volei masculin. Pentru ultimul loc în play-off, față în față s-au aflat gruparea gazdă CSM și CS Știința Bacău. În partida tur, elevii antrenorului Tudor Orășanu s-au impus cu 3-2.

Ambele echipe s-au prezentat la disputa directă pentru locul IV în clasamentul seriei est din eșalonul secund al voleiului românesc cu loturi formate din sportivi extrem de tineri și de viitor. Totuși, sucevenii au părut mult mai experimentați decât adversarii lor și au și dovedit acest lucru câștigând duelul cu băcăuanii cu 3-0 fără probleme.

Deși l-au avut în primul șase pe veteranul Răzvan Purice, sucevean get-beget și fost component al lotului național al României, oaspeții nu au putut face față jocului decât puțin în primul set. Cu ceva încredere în start, băcăuanii s-au ținut bine până la scorul de 11-11. Din acel moment, gazdele au arătat o superioritate netă și au câștigat primul set la 18.

Seturile II și III nu au avut practic istoric pentru că au început de la scorul de 5-0 în favoarea gazdelor. Tinerii jucători pregătiți de Tudor Orășanu au arătat calități deosebite, spirit de echipă și un progres absolut remarcabil de la începutul acestui sezon competițional.

Scorul final al disputei CSM Suceava – CS Știința Bacău a fost 3-0 (18, 18, 15), gazdele învingând pe merit și fără dubii. Partida a fost urmărită din tribune de întreaga familie Purice, mama și tatăl jucătorului, precum și sora sportivului cu fiica ei. În tribune s-au mai aflat foști jucători ai grupării CSM Suceava, precum și antrenorii echipei de fotbal Bucovina Rădăuți, Dorin Goian și Daniel Bălan, care pentru scurte momente au urmărit disputa, ei având un antrenament de pregătire fizică pe terenul Unirea.

Pentru CSM Suceava în partida cu CS Știința Bacău au jucat: Marius Gontariu, Alexandru Raţă, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Eduard Cazacu, Tudor Ştreangă, Marius Bortă, Alexandru Roman, Răzvan Buiciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava