Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul ultimei etape a primei părți a campionatului seriei vest a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a jucat la finele săptămânii trecute pe terenul echipei Lapi Dej. Antrenorul oaspeților, Tudor Orășanu, a folosit în acest meci doar juniorii.

Formația suceveană s-a impus cu 3-0 (22, 24, 23), dar toate cele trei seturi au fost echilibrate.

”Am încercat să oferim din nou șansa juniorilor de a acumjula experiență competițională. Am câștigat greu fiecare set, dar a fost bine.

A fost o deplasare interesantă în care jucătorii noștri au avut ocazia să se întâlnească cu fostul lor coleg, Alexandru Rață. Am fost la un antrenament al echipei de Divizie A1 din Dej și am remarcat că sportivul s-a încadrat bine în angrenajul formației sale.

La sfârșitul acdestei prime părți din campionat, ne-am clasat pe locul II în seria vest, la egalitate de puncte cu Pro Volei Arad. Acum urmează turneul semifinal la care, alături de noi, vor lua parte echipele din Arad și Brașov și cea care va ieși învingătoare din duelul Știința Bacău – Lapi Dej. Turneul semifinal va avea loc abia în luna martie” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

Pentru CSM Suceava în partida de la Dej au evoluat: Cazacu, Bortă, Tudor Ștreangă, Vlad Ștreangă, Albu, Dănilă, Roman, Croitor, Cojocaru, Istrate, Boghian, Curic și Fercalo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava