Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, CSM Suceava a jucat pe terenul echipei Știința Bacău în al doilea meci din cadrul etapei a II-a a fazei a II-a al play-off-ului Diviziei A2 de volei masculin. Evoluând la înălțime, elevii profesorului Victor Pancu s-au impus cu 3-0 și s-au calificat practic la barajul pentru promovarea în Divizia A1 alături de Arcada Galați.
La fel ca și în prima manșă a disputei dintre CSM Suceava și Știința Bacău, manșă câștigată de suceveni cu 3-1, primul set a fost dominat clar de bucovineni. Voleibaliștii suceveni s-au impus în primul set la 18, dar au avut probleme în următoarele două în care au fost conduși. Totuși, plusul de experiență al elevilor profesorului Victor Pancu a fost decisiv și CSM Suceava a câștigat meciul cu Știința Bacău cu 3-0.
”Nu am avut probleme în primul set, dar în seturile doi și trei băcăuanii ne-au condus cu 23-20. Îi felicit pe băieți pentru efortul depus și determinarea lor.
Și la acest meci am participat tot cu bani împrumutați, dar am demonstrat că ne pasă și vrem să arătăm că putem. Ne-am calificat pentru a patra oară consecutiv la barajul de promovare pentru Divizia A1 și ne vom gândi cum vom aborda acest turneu” a declarat profesorul Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în disputa cu Știința Bacău au evoluat: Sasu, Huțuleac, Pietraru, Grigore, Lupu, Ștefură, Gontariu, Orășanu, Andone și Ursachi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava