MOPAN Suceava

În prima etapă a Diviziei Naţionale de Rugby, CSM Suceava a pierdut întâlnirea pe care a disputat-o pe terenul formaţiei CSU AV Arad cu scorul de 10-21. În urma raportului înaintat de arbitrul partidei, FRR a constatat că gruparea arădeană a încălcat articolul 19 din ROAR şi în consecinţă a dat pierdut meciul jucat cu CSM Suceava cu 0-5. Cauza acestei decizii a fost faptul că formaţia din Arad a folosit câţiva jucători care nu au luat notă de trecere a testului privind regulamentului de joc, test care a avut loc înainte de începerea sezonului oficial.

„Sigur că nu reprezintă o satisfacţie deosebită să câştigi un meci la „masa verde”, mai ales după ce ai pierdut pe teren, dar la urma urmei această decizie ne aduce patru puncte în clasament.

În ceea ce priveşte partida cu Steaua II Bucureşti din această a doua etapă de campionat. Am înaintat o adresă clubului din capitală în care solicităm reprogramarea pentru că nu am prevăzut în buget şi o deplasare la Bucureşti deoarece acest aera realizat pentru nouă echipe, apariţia clubului bucureştean fiind una pe ultima sută de metri.

Este benefică o competiţie de eşalon secund cu cât mai multe formaţii, dar noi nu aveam prevăzut un campionat cu zece echipe, ci cu nouă şi în consecinţă nu eram pregătiţi pentru un joc la Bucureşti” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava