• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Și în cadrul rundei a V-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu, a folosit cea mai tânără garnitură pe care a avut-o la dispoziție. Elevii săi i-au răsplătit încrederea câștigând clar în fața celor de la CSM Râmnicu Sărat cu scorul de 3-0 (15, 11, 13).

Tot mai inspirați și mai încrezători în forțele proprii, tinerii jucători suceveni nu au avut nicio problemă în niucnul din cele trei seturi disputate reușind chiar faze de spectacol. S-a putut lesne observa faptul că ei continuă să acumuleze experiență și să fie din ce în mai degajați. Cum principalul obiectiv al formația CSM Suceava este promovarea tinerei generații se poate spune că echipa se află pe drumul cel bun și că o parte din jucătorii care și-au făcut ucenicia în sala ”Unirea” au șansa de a ajunge să joace în voleiul ”mare”.

Pentru CSM Suceava în partida cu CSM Râmnicu Sărat au jucat: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ștefan Verciuc, Eduard Cazacu, Tudor Ștreangă, Marius Bortă, Alexandru Roman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava