MOPAN Suceava

Sala „Unirea” a găzduit la mijlocul acestei săptămâni prima dispută din cadrul fazei a II-a a etapei a II-a a play-off-ului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin dintre CSM Suceava şi Ştiinţa Bacău. Sucevenii au câştigat destul de lejer cu scorul de 3-1 (15, -17, 17, 13).
Primul set a fost unul în care gazdele nu au avut absolut nicio problemă. Au condus tot timpul pe tabela de marcaj tânăra echipă băcăuană care nu s-a „trezit” practic.
Setul secund a fost unul în care experimentaţii jucători suceveni au comis toate greşelile posibile, luându-i puţin la „preţ de matineu” pe adversarii lor. Deşi au avut o revenire bună la un moment dat, sucevenii nu au putut întoarce soarta setului şi au cedat la 17.
Cel mai echilibrat set a fost al treilea, egalitatea menţinându-se până la 14-14. Din acest moment, pe fondul unor servicii bune ale tânărului Cosmin Andone, sucevenii au făcut şapte puncte consecutive şi s-au impus lejer la 17.
Băcăuanii au căzut psihic în setul al patrulea şi în pofida eforturilor depuse de liberoului lor, un jucător de reflexe de excepţie, au pierdut net făcând doar 13 puncte.
Evoluţie bună a voleibaliştilor suceveni pregătiţi de profesorul Victor Pancu şi speranţe mari pentru a încheia disputa cu Ştiinţa Bacău chiar după al doilea meci care va avea loc pe terenul acestora sâmbătă 20 aprilie. Dacă sucevenii vor învinge la Bacău se califică din nou la barajul de promovare în Divizia A1.
Pentru CSM Suceava în partida cu Ştiinţa Bacău au evoluat: Sasu, Grigore, Pietraru, Huţuleac, Ştefură, Lupu, Andone, Gontariu şi Orăşanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava