Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Dej, s-a desfășurat primul turneu oficial din acest an, turneu ce a contat pentru seria vest a Diviziei A2 de volei masculin. Cum acest sezon competițional pentru CSM Suceava a reprezentat doar un singur meci jucat la finele lui 2020, joc câștigat în fața celor de la Pro Volei Arad cu 3-2, elevii antrenorului Tudor Orășanu abia așteptau să se desfășoare.
În turneul clujean CSM Suceava a disputat două partide cu CSS LAPI Dej, unul restanță din prima parte a campionatului și un meci cu Pro Volei Arad. Tinerii jucători suceveni au dat măsura talentului lor și au câștigat toate cele trei dispute.

CSM Suceava a trecut în prima partidă cu 3-1 de CSS LAPI Dej cu 3-1 (21, -16, 17, 13) și apoi a învins, mai ușor decât era de așteptat pe Pro Volei Arad cu 3-0 (16, 18, 20). În ultima întâlnire a turneului de la Dej, sucevenii au învins din nou gazdele cu 3-1 (-23, 16, 18, 16).

”A fost un turneu reușit și îi felicit pe băieți pentru rezultatele obținute. Mai greu a fost cu cei din Dej, mai tineri ca noi, dar ne-am descurcat. Un cuvânt în plus pentru evoluția lui Alexandru Roman, foarte constant la primul lui turneu ca titular. La ultimul meci am jucat cu cei mai tineri jucători pe care i-am avut în lot, cu tânărul Vlad Ștreangă de aproape 18 ani ca ridicător și a fost foarte bine. Sper ca și la viitorul turneu să ne descurcăm la fel de bine” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

CSM Suceava a deplasat la Dej un lot format din Marius Gontariu, Alexandru Verciuc, Marius Bortă, Răzvan Dănilă, Gabriel Albu, Vlad Ștreangă, Alexandru Roman, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic.

Clasament Divizia A2 vest

1. CSM Suceava 11 puncte,

2. Pro Volei Arad 10,

3. VC Zalău 6,

4. CSS LAPI Dej 3,

5. CS Oțelu Roșu 0.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava