CSM Suceava a debutat cu o victorie în sezonul competiţional 2012-2013 al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin. În prima etapă în sala „Unirea”, formaţia suceveană a trecut cu scorul de 3-1 (-23, 19, 17, 18) de Rapid Bucureşti.

Cum a început primul set se părea că elevii profesorului Victor Pancu vor încheia repete conturile. Spre surprinderea tuturor, de la 23-20 sucevenii au gafat de cinci ori la rând şi au cedat setul de debut. Mult mai experimentaţi decât adversarii lor, cei de la CSM Suceava şi-au revenit rapid şi au „rezolvat” următoarele trei seturi destul de lejer.

„Nu am făcut un meci prea grozav, dar este bine că am câştigat. Din nou am greşit exasperant de multe servicii şi preluări uşoare. Trebuie să ne concentrăm mai bine în următoarele partide” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

Pentru formaţia suceveană au evoluat: Sasu, Giurcă, Pietraru, Ştefură, Lupu, Grigore, Orăşanu, Pădurariu şi Gontariu. În runda a II-a formaţia suceveană va juca tot pe teren propriu s\mb[t[ 13 octombrie cu Niro Guard Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava