Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima etapă a sezonului competițional 2015-2016 al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a evoluat la finele săptămânii trecute pe terenul grupării Dacia Buzău. După un început ezitant, cu două seturi pierdute, elevii profesorului Victor Pancu și-au revenit și au întors rezultatul câștigând cu 3-2.

”Am condus primul set până aproape de sfârșit când am comis câteva greșeli copilărești și l-am cedat la 24. În setul secund jucătorii noștri au acuzat șocul produs în precedentul în care au pierdut nemeritat și am pierdut și setul secund la 17.
După acest duș rece, experiența voleibaliștilor noștri și-au spus cuvântul și am câștigat următoarele două seturi la 18 și 19 și am egalat. În tie-break a venit rândul gazdelor să se ”taie” și am câștigat în final partida cu 3-2.

Nu am făcut un meci grozav, ar fi trebuit să încheiem conturile mult mai devreme, dar s-a cunoscut din plin faptul că în presezonul competițional nu am reuțit să facem decâtun singur joc de pregătire” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava au evoluat Sasu, Orăşanu, Giurcă, Pietraru, Gontariu, Huțuleac, Mihuţ, Lupuleasa, Tănasă, Amariei, Moldovan şi Bocancea.

În etapa a doua a seriei est a Diviziei A2 de volei masculine, prima pe teren propriu, CSM Suceava va primi, sâmbătă 31 octombrie în sala ”Unirea” de la ora 11.00, vizita formației Steaua București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava