Concert pascal
MOPAN Suceava

Voleibaliştii echipei Clubului Sportiv Municipal Suceava au debutat în noul sezon al Diviziei A2 la finele săptămânii trecute. Coordonaţi de pe banca tehnică de proaspătul antrenor-jucător Tudor Orăşanu, sucevenii au câştigat cu scorul de 3-1 pe terenul formaţiei CTF Mihai I Bucureşti.

CSM Suceava a câştigat primul set fără probleme cu 25–16. În setul doi, gazdele au reuşit să conducă cu 19–13, sucevenii au revenit şi-au egalat la 24, dar bucureştenii au fost mai limpezi pe final de set pe care şi l-au adjudecat. Mai experimentată, formaţia suceveană nu a mai lăsat nimic până la final impunându-se în următoarele două seturi cu acelaşi 25–19, rezultatul întâlnirii CTF Mihai I Bucureşti – CSM Suceava fiind 1-3.

„Am întâlnit o echipă de juniori, dar foarte buni, bătăioşi şi foarte bine pregătiţi, cu jucători care în doi-trei ani cu siguranţă vor juca în prima divizie. Noi am avut ceva fluctuaţii în joc, dar ne-am impus graţie experienţei jucătorilor”, a explicat antrenorul Tudor Orăşanu.

CSM Suceava a făcut această deplasare cu un lot format din sportivii: Huţuleac, Sasu, Pietraru, Mihuţ, Lupuleasa, Raţă, Orăşanu, Gontariu, Verciuc, Buhu, Tudor Ştreangă.

În etapa viitoare, sucevenii vor juca tot în deplasare, la VCM Piatra Neamţ, iar în runda a treia, pe data de 28 octombrie vor juca primul meci pe teren propriu, cu Ştiinţa Bucureşti, ambii adversari fiind principalii candidaţi la promovare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava