Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Suceava a participat la Piatra Neamț la turneul celor mai bune patru echipe din seria est a Diviziei A2, ultima fază a turneului play-off. Sportivii suceveni pregătiți de antrenorul Tudor Orășanu s-a prezentat onorabil terminând acest turneu pe locul al treilea și asta deoarece au câștigat un meci la “masa verde”.
În prima zi a competiţiei, CSM Suceava trebuia să joace cu cei de la CSU Știința București, dar adversarii au uitat să-și facă viza medicală și au pierdut la “masa verde” acest meci, ieșind astfel din lupta pentru primele două locuri, care duc la turneul de baraj pentru promovare. Totuși, cele două echipe au jucat un set care a fost câștigat de echipa suceveană.
În a doua zi, CSM Suceava a pierdut cu 0–3 disputa cu Rapid București, iar în ultima etapă a cedat cu același scor în meciul cu gazdele de la VCM Piatra Neamț. În meciul al doilea, în lotul sucevean s-a aflat și juniorul Alexandru Rață, jucător care se afla la Piatra Neamț cu echipa națională a României.
„Pot să spun că a fost un turneu foarte util, mai ales pentru cei șase juniori din lot, care au jucat destul de mult pentru a căpăta experienţă competiţională din meciuri de calibru. Eu sunt mulțumit de felul cum s-a mișcat echipa și în special jucătorii tineri, mai ales c-am întâlnit adversari de un nivel ridicat, cu jucători care au evoluat mulți ani în prima divizie”, a explicat antrenorul sucevean Tudor Orășanu.
CSM Suceava a abordat acest turneu cu un lot format din jucătorii: Andrei Sasu, Lucian Huțuleac, Robert Petraru, Marius Gontariu, Dan Lupuleasa, Tudor Orășanu, Alexandru Rață, Ștefan Verciuc, Vlad Buhu, Tudor Ștreangă, Eduard Cazacu și Ștefan Verciuc.
La finalul turneului, Rapid București și VCM Piatra Neamț au ocupat primele două locuri și vor merge la turneul de baraj pentru promovare împreună cu primele două clasate din seria vest a eșalonului secund, la un turneu în care primele două locuri vor promova în Divizia A1.
Dacă seniorii au terminat sezonul, juniorii și cadeții din lotul CSM-ului vor continua pregătirea pentru cele două turnee semifinale, unde sunt calificați cu echipele Liceului cu Program Sportiv Suceava, pregătite tot de Tudor Ștreangă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava