Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava se pregăteşte în această perioadă pentru ultima fază a turneului play-off, care va desemna cele două echipe din seria Est a Diviziei A2 ce vor participa la turneul de promovare alături de celelalte două echipe calificate din seria de Vest. Echipa condusă de antrenorul Victor Pancu a trecut peste prima fază a play-off-ului deoarece s-a clasat la finalul returului pe locul doi şi trebuia să joace cu locul şapte, poziţie pe care nu s-a aflat nici o echipă. Zilele trecute, sucevenii au făcut un meci de pregătire pe terenul prim-divizionarei VCM LPS Piatra Neamţ, partidă disputată pe durata a cinci seturi.

„În această perioadă de pauză ne-am propus să disputăm mai multe meciuri test cu vecinii din Piatra Neamţ, foarte utile în pregătirea pentru următoarea fază a competiţiei şi pentru a ţine jucătorii într-o formă cât mai apropiată de cea din competiţiile oficiale. Astfel încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru turneul final, unul ce se anunţă foarte dificil, cu echipe ce au investit mult încă de la începutul campionatului. Mai avem mici probleme cu accidentările, dar sperăm să fim toţi valizi până la reînceperea jocurilor oficiale.

Plecăm mai repede la Ploieşti pentru a încerca să ne acomodăm cu sala. Ne vom apăra şansa pentru că este o experienţă unică pentru tinerii noştri jucători”, a explicat antrenorul Victor Pancu.

Pe data de 26 martie, echipa CSM Suceava va pleca la Ploieşti, unde în perioada 27-29 martie are loc faza a doua a play-off-ului, la care mai sunt calificate gazdele de la CS Tricolorul LMV Ploieşti, Ştiinţa Bacău şi CSV Dacia Buzău. În cele trei zile se va juca în sistemul „fiecare cu fiecare”, primele două clasate calificându-se mai departe la turneul de promovare în primul eşalon, unde vor lupta cu primele două clasate din seria de vest a Diviziei A2.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava