MOPAN Suceava

De mai bine de 40 de ani, voleibaliştii suceveni au un parteneriat foarte bun cu vecinii din Ucraina, din zona Cernăuţi. De-a lungul anilor, sportivii s-au confruntat la fileu şi au închegat relaţii de prietenie după meciuri.
Aşa s-a întâmplat şi de curând, atunci când formaţia CSM Suceava a fost prezentă la Turneul „Petre Raţă” la Noua Suliţa, în zona Cernăuţi. La competiţie au participat patru echipe, gruparea de tineret din Lvov, echipa din Viniţa, cea din Noua Suliţa care activează în Liga a II-a din Ucraina şi CSM Suceava. La finalul turneului formaţia suceveană s-a situat pe locul secund fiind învinsă cu 3-1 de echipa gazdă.
„A fost un turneu util pentru noi şi am fost onoraţi de invitaţia preşedintelui clubului din Nova Suliţa. Nu reprezintă niciun secret faptul că avem relaţii de prietenie vechi cu cei din zona Cernăuţi. Am utilizat în meciuri, în general, «garda tânără» pentru că ne aşteaptă un sezon competiţional foarte dificil şi trebuie să ştim pe ce ne putem baza. Mulţumim Consiliului Judeţean, Consiliul Local şi Primăriei Municipiului Suceava pentru sprijinul acordat”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava