• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Echipa de volei masculin CSM Suceava a disputat la mijlocul acestei săptămâni un prim joc de pregătire înaintea startului oficial al sezonului competiţional 2013-2014 pe terenul grupării de Divizie A1, VCM LPS Piatra Neamţ. Sportivii suceveni au făcut deplasarea pe cont propriu şi au disputat un meci de patru seturi în compania nemţenilor.

„Am vrut să ne verificăm forţele înainte de începutul oficial al sezonului 2013-2014. Am pus accentul pe tineri pentru că acesta este obiectivul nostru în acest moment, creşterea şi promovarea tinerilor jucători.

Avem o echipă mai „subţirică” decât anul trecut şi vom avea un campionat dificil în acest an. Sper ca cei mai neexperimentaţi să înveţe de la cei mai copţi şi să progreseze.

Nu ştiu cum ne vom descurca din punct de vedere financiar până la finele campionatului, dar vom încerca să ne adaptăm condiţiilor existente” a declarat profesorul Victor Pancu.

La formaţia CSM Suceava au evoluat Sasu, Pietraru, Orăşanu, Huţuleac, Gontariu, dar mai ales tinerii Emanuel Amariei şi Andrei Tănasă, de la CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni şi Dragoş Marc, venit de la Bistriţa.

Formaţia CSM Suceava face parte din seria est a Diviziei A2 de volei masculin alături de Tricolorul Ploieşti, Ştiinţa Bucureşti, Rapid Bucureşti, Tomis Constanţa, Ştiinţa Bacău, Dacia Buzău, Steaua Bucureşti şi Bravol Braşov. În prima etapă, care se va disputa în 5 octombrie, CSM Suceava va juca pe terenul grupării Ştiinţa Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava