Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a III-a a grupei albastre a Cupei României la rugbi, CSM Suceava a evoluat pe terenul grupării RCM Galaţi. La capătul unui meci aprig disputat, gazdele s-au impus clar cu 36-10 (19-10). Scorul ar fi putut fi mult mai strâns, însă sucevenii au irosit o sumedenie de oportunităţi de a puncta. Pentru CSM Suceava au marcat, O. Scolobiuc, un eseu, şi S. Creţu, o transformare şi o lovitură de pedeapsă.

„Nu ne-am propus ceva deosebit pentru Cupa României, ci doar am încercat să rodăm toţi jucătorii şi să creăm un nucleu cât mai competitiv pentru că acest sezon de Divizie Naţională va fi extrem de dificil. Toate echipele care se vor alinia la startul eşalonului secund al rugbiului românesc şi-au consolidat loturile de jucători şi lupta va fi dură.

Am fi putut marca mai mult puncte în jocul de la Galaţi, dar am ratat din situaţii foarte bune de a concretiza, în schimb în apărare am fost neatenţi. Sper să ne revanşăm pe propriul teren” a declarat antrenorul echipei de rugbi CSM Suceava, Constantin Vlad.
În etapa viitoare a Cupei României, CSM Suceava va primi sâmbătă, 9 aprilie, pe teren propriu, de la ora 10, vizita echipei CS Năvodari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava