MOPAN Suceava

În runda a IX-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a evoluat pe terenul noului lider, Știința Bacău. Băcăuanii s-au prezentat la acest meci din postura ocupantă a primei poziții în clasament după ce într-un joc din runda precedent a învins Steaua București cu 3-1.
Elevii profesorului Victor Pancu au început curajos disputa cu gruparea din Bacău și au câștigat primul set după un duel palpitant la 26. Gazdele au încercat să schimbe ceva în setul secund și au reușit, învingând nu fără emoții formația suceveană la 22. Setul al doilea, pierdut după un joc echilibrat, i-a demoralizat puțin pe cei de la CSM Suceava care au cedat clar setul al treilea la 13. În setul al patrulea sucevenii au încercat să facă față iureșului grupării băcăuane, dar nu au reușit și au pierdut și partida cu 1-3.
”Am făcut un joc bun în care am ținut piept unei formații deosebit de valoroase, echipă care a învins și Steaua București. Am comis ceva greșeli în setul secund și am pierdut pentru ca apoi să nu mai putem reveni.
Pe noi ne așteaptă meciul cu Rapid București, meci pe care dorim să-l câștigăm și să ne asigurăm locul III în clasament” a declarat profesorul Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în disputa cu Știința Bacău au jucat: Sasu, Mihuț, Huțuleac, Giurcă, Pietraru, Gontariu, Orășanu, Amariei, Tănasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava