Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a II-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a evoluat la finele săptămânii trecute pe terenul echipei VCM Piatra Neamţ. După victoria din debutul sezonului din partida cu CTF Mihai I București, formaţia suceveană a pierdut, scor 1–3, disputa de pe terenul uneia din candidatele la promovare, VCM Piatra Neamț.

Sucevenii puteau să conducă în acest meci cu 2–0 la seturi, dar lucrurile n-au depins numai de ei în primul act. Elevii antrenorului Tudor Orășanu au condus pe tabelă în primul set, chiar și la patru puncte, dar în a doua jumătate a acestui act au venit câteva decizii ale arbitrilor care i-au dezavantajat și gazdele au câștigat cu 25–20. În setul al doilea, CSM Suceava a evoluat foarte bine și s-a impus fără probleme, cu scorul de 25–15. În setul trei, sucevenii au avut la început o perioadă în care n-au mai fost la fel de concentrați și mai apoi au încercat să recupereze din handicap, dar diferența era deja prea mare, gazdele câștigând cu 25–17. În actul patru, nemțenii au început foarte bine, iar pe parcurs, Tudor Orășanu i-a introdus în teren și pe jucătorii foarte tineri, pe care-i pregătește și la LPS Suceava. VCM Piatra Neamț a câștigat cu 25–15 și a încheiat meciul la 3–1 la seturi.

„Am început foarte bine acest meci și am condus până pe la jumătatea primului set, atunci când arbitri ne-au dezavantajat clar la mai multe faze, dar până la urmă nu cred că din rea voință, ci din neatenție sau neștiință. Setul doi l-am câștigat lejer și astfel puteam să avem 2 – 0 la seturi și altfel ar fi decurs jocul. În ultimul set i-am băgat și pe cei patru juniori, care au nevoie de meciuri tari în picioare și pot să spun că s-au descurcat bine. Pe final s-a văzut că nu avem o pregătire fizică așa cum ne-am fi dorit, în fața unui adversar ce vrea să promoveze și care se pregătește în regim profesionist, cu două antrenamente pe zi”, a explicat antrenorul jucător al sucevenilor, Tudor Orășanu.

CSM Suceava a folosit la Piatra Neamț un lot format din sportivii: Huțuleac, Sasu, Gontariu, Petraru, Mihuț, Lupuleasa, Rață, Verciuc, Buhu, Buiciuc și Orășanu.

Sâmbătă 28 octombrie, în a treia etapă, CSM Suceava va juca pentru prima dată în acest sezon pe teren propriu, cu o altă candidată la promovare, Știința București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava