Concert pascal
MOPAN Suceava

Prima echipă suceveană care a intrat în ”focul” competițiilor oficiale în 2016 a fost cea de volei masculin. În cadrul etapei a VII-a a seriei est a Diviziei A2, gruparea pregătită de profesorul Victor Pancu a evoluat la finele săptămânii trecute pe terenul liderului la zi, Steaua București.
Sucevenii au început bine meciul și au condus cu 8-4 și chiar 15-12. Gazdele au revenit însă puternic pe final și s-au impus în primul set la 20. Setul secund a fost dominat de steliști care au câștigat la 15, pentru ca în ultimul set, care le-a revenit tot lor, din nou să fie conduși de suceveni pentru ca aceștia să piardă din nou la 18.
”Pentru perioada scurtă de pregătire de care am dispus și dacă ne gândim că nu am beneficiat pe tot lotul de jucători la antrenamente, modul în care ne-am apărat șansa a fost onorabil. Sunt mulțumit de efortul depus de băieți și pot să spun că ne-am ridicat în multe rânduri la nivelul steliștilor.
Așa cum am mai spus nu putem face față Stelei și Științei Bacău, formații cu jucători experimentați și valoroși, însă ne vom lupta pentru locul III în clasamentul seriei noastre. Vrem să câștigăm partidele pe care le vom disputa pe propriul teren și să ne calificăm de pe locul III în play-off” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în partida cu Steaua București au evoluat: Sasu, Huțuleac, Gontariu, Mihuț, Pietraru, Giurcă, Lupuleasa, Orășanu, Amariei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava