Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a II-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a primit, la finele săptămânii trecute în sala ”Unirea”, vizita formației Steaua București. Lipsită de aportul unui jucător important din angrenajul echipei, Robert Pietraru, gruparea suceveană a avut un debut fulminant de meci în fața unui nume mare din voleiul masculine românesc și a condus cu 2-0 la seturi, pentru ca apoi să piardă neverosimil cu 2-3.
Regula voleibalistică care spune că ”dacă nu câștigi cu 3-0 este posibil să pierzi cu 2-3” a fost ilustrată perfect în duelul dintre CSM Suceava și Steaua București. Elevii profesorului Victor Pancu au făcut un joc foarte bun în primele două seturi în care nu au dat nicio șansă advrersarilor lor. În setul al treilea, experiența și valoarea sportivilor bucureșteni a făcut ca ei să conducă cu 21-15. Gazdele au început o cursă de urmărire superb și au egalat. Din păcate, pe final de set au comis două erori copilărești și scorul a devenit 2-1. Oaspeții au prins curaj, nu au mai greșit la preluare sau serviciu, așa cum au făcut-o sucevenii, și au revenit în joc la scorul de 2-2. Tie-break-ul a fost fără istoric pentru că echipa suceveană s-a ”tăiat” și Steaua București s-a impus în fața celor de la CSM Suceava cu 3-2.
”Deși am avut șansa să învingem un nume de tradiție în voleiul românesc și până la final am pierdut cu 2-3, sunt mulțumit de efortul depus și de modul în care au evoluat băieții noștri. Au fost câteva erori comise în momentele nepotrivite și veșnicele noastre greșeli de serviciu, dar pe ansamblu am făcut un joc bun în compania unei formații valoroase. Așa este în volei, cum am învins noi în primul meci din campionat la Buzău cu 3-2, așa am pierdut în fața Stelei. Nu avem un obiectiv ieșit din comun în acest sezon competițional, scopul nostrum fiind acela de a promova tinerii” a declarat antrenorul echipei de volei masculine CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în meciul cu Steaua București au evoluat: Sasu, Orășanu, Huțuleac, Giurcă, Gontariu, Lupuleasa, Mihuț, Tănasă, Amariei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava