Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadionul ”Unirea” a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute meciul din cadrul etapei a II-a a seriei albastre a Cupei României la rugby dintre CSM Suceava și RC Bârlad. Jocul a fost deosebit de spectaculos și aprig disputat, așa cum au fost toate întâlnirile de-a lungul anilor între aceste două echipei și s-a încheiat cu victoria oaspeților cu 22-13.


Gazdele au deschis repede scorul, Elisei profitând de o nesincronizare în defensiva bârlădenilor și culcând balonul în terenul lor de țintă. Oaspeții au reacționat imediat și au întors rezultatul doar în câteva minute. Tinerii jucători aflați în lotul echipei sucevene au comis două greșeli majore în apărare și RC Bârlad a marcat două eseuri, din care doar unul transformat, și a preluat conducerea cu 12-5.

După o perioadă de joc încâlcit, CSM Suceava a redus din handicap prin Octavian Scolobiuc care a transformat o lovitură de pedeapsă. La scorul de 8-12, elevii antrenorului Constantin Vlad au continuat să preseze în atac și în urma unei grămezi spontane, ”veteranul” Ștefăniță Rusu a reușit o încercare. Transformarea a fost ratată de Octavian Scolobiuc și la pauză scorul meciului CSM Suceava – RC Bârlad a fost 13-12.


Repriza a doua a fost una de luptă, fiecare din cele două combatante fiind foarte aproape de a înscrie. Cei care au punctat au fost oaspeții din Bârlad. Cu zece minute înainte de final, bârlădenii au reușit să transforme o lovitură de pedeapsă de pe parte dreaptă și au preluat avantajul de pe tabelă cu 15-13. Sucevenii nu au cedat și au beneficiat de o lovitură de pedeapsă de la circa 8 metri de terenul de țintă advers. Din păcate, ei au luat decizia greșită de a juca la ”mână” în loc de o execuție cu piciorul pentru a trimite balonul printre buturi, și au ratat ocazia de a trece în avantaj. Eroarea i-a marcat jucătorii de la CSM Suceava care au mai încasat un eseu transformat la ultima fază a partidei. S-a încheiat așadar 13-22 disputa dintre CSM Suceava și RC Bârlad din Cupa României, dar elevii antrenorului Constantin Vlad au arătat o formă bună, o parte din tinerii promovați în lot fiind de mare viitor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava