MOPAN Suceava

Într-un meci disputat în cea de-a doua etapă a returului Cupei României din Divizia Naţională de Rugby, echipa de seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava a pierdut meciul disputat pe terenul celor de la RC Bârlad cu scorul de 13-37.
Începutul de meci a fost unul dezastros pentru elevii antrenorului Constantin Vlad care în primele 15 minute au încasat nu mai puţin de 22 de puncte şi au marcat doar 3. Până la pauză, bârlădenii au mai reuşit un eseu şi după 40 de minute de joc conduceau cu 27 – 3.
Repriza a doua a fost total diferită, cu o echipă a Sucevei mult mai incisivă, ce a reuşit şi două eseuri prin Ştefăniţă Rusu şi Constantin Varvaroi, dar gazdele au reuşit şi ele 10 puncte, scorul părţii a doua fiind egal, gazdele impunându-se la final cu 37 – 13.
„Dacă la alte meciuri din acest sezon începeam bine şi picam pe final, de data aceasta a fost invers. Am început foarte prost şi am încasat 22 de puncte, iar mai apoi am echilibrat jocul, dar nu am reuşit să întoarcem rezultatul. Bârladul a obţinut o victorie meritată, având o posesie mai bună şi prelungită, dar şi o viteză superioară. E drept că ne-au lipsit mulţi jucători importanţi, ce nu pot să plece de la serviciu în timpul săptămânii, dar astfel au şansa să joace mai mult şi jucătorii tineri, promovaţi de la juniori”, a explicat antrenorul Constantin Vlad.
CSM Suceava a început meciul de la Bârlad cu un prim XV format din: Zup, Octavian Scolobiuc, Croitoru, Andrei Varvaroi, Buiciuc, Constantin Varvaroi, Alexandru Varvaroi, Lucian Strugariu, Creţuleac, Elisei, Lupancu, Câtea, Ştefăroi, Manole şi Simion, pe parcurs intrând şi Ştefăniţă Rusu, care a şi marcat un eseu.

Sursă foto: www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava