• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La finele săptămânii trecute la Galați s-a desfășurat turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin. La competiție au participat echipele: ”Arcada” Galați, CSU Timișoara, CS ”Chimszed” Cluj și CSM Suceava. Sucevenii au câștigat un singur meci din cele trei disputate și au ratat calificarea în primul eșalon valoric al voleiului românesc. Gruparea pregătită de profesorul Victor Pancu nu a beneficiat la acest important turneu de aportul liberoului Orășanu, accidentat, dar nici a lui Ștefan Lupu, care nu s-a prezentat la convocare. Mai mult, în primul joc, cel cu CSU Timișoara, Sebastian Ursachi a suferit o entorsă și nu a mai putut evolua în continuare.

Prima partidă a turneului de baraj a fost decisivă, CSM Suceava pierzând cu 1-3 disputa cu CSU Timișoara. Voleibaliștii suceveni au avut o revenire la scorul de 2-0 pentru bănățeni, dar absența a doi titular, Orășanu și Lupu, a fost decisivă.
În cea de-a doua partidă, formația suceveană atrecut lejer de CS ”Chimszed” Cluj cu 3-0 (19, 21, 17). În acest meci tehnicianul sucevean Victor Pancu a folosit tot lotul avut la dispoziție.

În ultima întâlnire CSM Suceava a pierdut în fața celei mai bune echipe a turneului, ”Arcada” Galați cu 0-3 (-16, -12, -13).
”Am fi putut mai mult dacă aveam tot lotul la dispoziție. Sunt foarte dezamăgit de gestul făcut de Ștefan Lupu care nu s-a prezentat la turneul de baraj, jucător pe care l-am promovat în voleiul ”mare”, care a avut sprijinul colegilor săi de echipă și care din sezonul viitor va evolua la VCM LPS Piatra Neamț.

Am avut un sezon bun, ne-am depășit condiția și am ajuns din nou la baraj. Oricum, chiar dacă am fi promovat nu cred că am fi avut resurse pentru un sezon în Divizia A1. Am mai jucat în 2011-2012 în primul eșalon valoric și promisiunile care ni s-au făcut atunci nu au fost onorate, așa că eram sceptici și acum. Totuși, sunt absolut convins că dacă am fi avut cât de cât un sprijin și lotul complet am fi promovat” a declarat profesorul Victor Pancu.

CSM Suceava a folosit la barajul de promovare în Divizia A1 următorul lot de jucători: Sasu, Huțuleac, Pietraru, Ștefură, Ursachi, Grigore, Andone, Tănase și Scurtu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava