MOPAN Suceava

De luni voleibaliştii de la CSM Suceava au revenit la antrenamente în vederea pregătirilor pentru partea a doua a campionatului seriei est a Diviziei A2. Elevii profesorului Victor Pancu sunt primii care vor intra în „focul” competiţiilor oficiale din 2016, primul meci al lor urmând să fie chiar în week-end-ul următor când vor evolua pe terenul liderului la zi, Steaua Bucureşti.

„Nu a lipsit nimeni de la reunirea lotului echipei noastre. Avem o perioadă extrem de scurtă de pregătire până la primul joc oficial din 2016 şi vom face tot posibilul să ne prezentăm onorabil la partida cu Steaua. Este o perioadă destul de complicată la început de an pentru că o parte din jucătorii noştri au început serviciul, iar ceilalţi se vor afla în sesiunea de examene de iarnă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.
Vrem să ne clasăm pe locul trei în seria noastră şi pentru acest lucru ne vom concentra pe meciurile pe care le vom disputa pe propriul teren” a afirmat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava