Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala ”Unirea” a găzduit sâmbătă 30 noiembrie meciul din cadrul etapei a IX-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculine dintre CSM Suceava și Tomis Constanța. La capătul unui joc extrem de echilibrat, sucevenii s-au impus cu 3-2 (22, -14, 23, -23, 12).
Așa cum se anticipa, față în față s-au aflat două formații de facturi diferite, gazdele cu o garnitură foarte de experimentată la care au apărut ”inserții” tinerești, oaspeții cu un lot de sportive foarte tineri și cu talie deosebită.
Plusul de experiență s-a putut vedea în primul set în care elevii profesorului Victor Pancu au făcut ”legea”. În setul secund, în cel mai put stilal grupării CSM Suceava, jucătorii s-au relaxat preamatur și au pierdut fără drept de apel.
Cetați de antrenor, sucevenii au revenit și au preluat conducerea cu 2-1 la seturi, câștigând la 23. Dacă în setul al treilea u fost mai lucizi pe final, în setul cu numărul patru voleibaliștii suceveni s-au pierdut și au cedat.
”Tie-break-ul” fost dominat și câștigat de gazde în pofida revenirii ”marinarilor” de la un moment dat. Scorul final al partidei CSM Suceava – Tomis Constanța a fost 3-2 și gazdele și-au trecut în cont două puncte în clasament.
”Ne-am așteptat la o replică bună a constănțenilor, dar am fost surpinși oarecum de talia jucătorilor oaspeți. faptul că am reușit cu sportivi suceveni să depășim un fel de selecționată de tineret este un lucru de excepție. Trebuie de avut grijă de jucătorii suceveni tineri pentru că merită” a afirmat profesorul Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în partida cu Tomis Constanța au evoluat: Sasu, Pietraru, Someșan, Huțuleac, Ștefură, Orășanu, Giurcă, Gontariu, Tanasă, Amariei și Aciobăniței.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava