• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La finele săptămânii trecute, sala „Unirea” a găzduit meciul din cadrul etapei a X-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin dintre CSM Suceava şi Ştiinţa Bacău. După înfrângerea din tur, scor 2-3, se aştepta ca disputa dintre cele două grupări să fie una extrem de echilibrată. Nu a fost decât o iluzie pentru că elevii antrenorului Victor Pancu s-au impus lejer cu 3-0 (16, 19, 19).
La capătul primului set în care oaspeţii au evoluat extrem de modest, publicul prezent în tribune se aştepta la o replică mai „aţoasă” din partea băcăuanilor care să justifice meciul în care au învins în tur. Deşi s-au străduit, oaspeţii nu au izbutit să dea o replică pe măsură celor de la CSM Suceava şi au pierdut fără drept de apel cu 0-3.
În urma acestei victorii, formaţia suceveană şi-a consolidat locul IV în clasamentul seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, loc care-i permite accesul în play-off. De menţionat un lucru pozitiv la partida dintre CSM Suceava şi Ştiinţa Bacău şi anume faptul că tabela electronică fixată pe unul din pereţii sălii „Unirea” a funcţionat perfect.
Pentru CSM Suceava în meciul cu Ştiinţa Bacău au evoluat: Sasu, Pietraru, Ştefură, Grigore, Huţuleac, Lupu, Orăşanu, Gontariu, Pădurariu. Până la sfârşitul anului, formaţia suceveană va mai avea de jucat un meci, sâmbătă 15 decembrie, acasă cu liderul seriei est, Arcada Galaţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava